NaslovnicaVijestiCHELSEA U VELIKIM PROBLEMIMA: Pred susret sa Cityjem ostali bez najboljeg igrača!

CHELSEA U VELIKIM PROBLEMIMA: Pred susret sa Cityjem ostali bez najboljeg igrača!

Chelsea je zadobio veliki udarac pred derbi protiv Manchester Cityja ovog vikenda.

Prema The Sunu, Plavci se suočavaju sa potencijalno teškom situacijom pred veliki susret na Etihadu, jer se očekuje da će Christian Pulišić propustiti utakmicu na stadionu Etihad.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Američki internacionalac je ove sezone u odličnoj formi za Chelsea, pokazavši da je jedan od najboljih igrača koji su prošli kroz ekipu Frank Lamparda.

S obzirom na veličinu zadazka za Chelsea ovog vikenda, njima bi odgovaralo da je Pulišić spreman, jer igraju protiv CItyja, ali to izgleda neće biti moguće, piše The Sun.

Chelsea ima i druge opcije u napadu, kao što su Willian i Mason Mount, dok bi Callum Hudson-Odoi također mogao biti drugi kandidat za mjesto Pulišića u napadu.

Ipak, nema sumnje da je izostanak američkog interacionalca veliki promašaj za Plavce, nakon što je postigao pet golova i tri asistencije u posljednjih devet utakmica za klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!