NaslovnicaVijestiChelsea vratio zaboravljenog igrača sa posudbe. Brazilac priznao da je iznenađen odlukom.

Chelsea vratio zaboravljenog igrača sa posudbe. Brazilac priznao da je iznenađen odlukom.

Chelsea je opozvao zaboravljenog igrača sa posudbe usred klupske obrambene krize uoči druge polovice sezone. Prvo su tražili da vrate Emersona Palmierija iz Lyona, što je francuski klub odbio, a sada su vratili Kenedyja u momčad.

Brazilac se vratio u svoj matični klub nakon posudbe u Flamengu.

Thomas Tuchel je odlučio povući ovaj potez s obzirom da je ostao bez Reecea Jamesa i Bena Chilwella.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govoreći na svojoj konferenciji za novinare prije utakmice sa Cityjem koju su izgubili sa 1-0, Tuchel je otkrio: “Kenedy se vratio i jako sam sretan zbog toga.”

“Ogromna prilika za njega da ostavi svoj trag u ovom klubu i u ovoj momčadi. Od danas ćemo nastaojati da ga guramo i podržavamo što bolje možemo.”

Ovaj 25-godišnjak nije igrao za Chelsea od sezone 2017/18. Uživao je u posudbama u Watfordu, Newcastleu, Getafeu, Granadi i naravno Flamengu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!