NaslovnicaVijestiChelsea vs. Manchester United - utakmica dana

Chelsea vs. Manchester United – utakmica dana

conte mourinho

Danas, 5.11., imamo dva derbija u Engleskoj. Prvi derbi igra se u 15:15 između Manchester Cityja i Arsenala na Etihadu. Drugi derbi igra se nakon navedene, odnosno u 17:30 između Chelseaja i Manchester Uniteda Stamford Bridgeu.

Trenutna situacija tablice Premier lige je takva da je Manchester City prvoplasirana momčad s 28 bodova. Manchester City nalazi si na drugoj poziciji s 23 boda. Tottenham se nalazi na trećoj poziciji s 21 bodom, no jednom utakmicom više nego li Chelsea i Arsenal koji imaju 19 bodova. Današnje kolo Premier lige moglo bi “uništiti” utrku za naslov ukoliko City porazi Arsenala, a Chelsea porazi Uniteda. U tom slučaju Manchester City otišao je na +8 od drugoplasirane momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

CONTE vs. MOU

Jose Mourinho dolazi u goste tamo gdje je najviše vremena svoje karijere proveo kao domaćin. Na mjesto gdje je prethodne sezone na gostovanju u prvenstvu ponižen rezultatom 4:0. Bilo je to prošle sezone, bio je to neki šampionski Chelsea i bezidejni United. Ove sezone ne gledamo više taj ‘šampionski’ Chelsea jer je njihovu ulogu uzeo Manchester City, a United izgleda puno bolje nego li prošle sezone.

Zašto je Chelsea slabiji, a United jači? Odgovor je isti – Nemanja Matić. Igrač koji je uz Kantea čini osnovu igre Chelseaja prošle sezone više nije njihov igrač. Dakle, otkako se ozlijedio i Kante Chelsea više nije bio Chelsea, no on se konačno vratio. S druge strane United upravo zbog Matića puno bolje nego li prošle sezone jer je United imao problem nepovezanosti prednjih i zadnjih linija na terenu. Dovođenjem Matića taj je problem riješen. Manchester United sada izgleda kao puno ozbiljnija momčad bez obzira što im nedostaje njihov glavni igrač – Paul Pogba.

Potencijalni sastavi koje su pripremili Mourinho i Conte izgledaju ovako:

Chelsea XI: Courtois – Cahill, Luiz, Rudiger – Bakayoko, Kante, Alonso, Azpilicueta – Hazard, Morata, Pedro

United XI: De Gea – Jones, Smalling, Bailly – Matić, Herrera, Young, Valencia – Mkhitaryan, Rashford, Lukaku

U 17:30 očekuje nas pravi spektakl na Stamford Bridgeu, a zanimljivost koja svakako plijeni pozornost je da Chelsea u zadnjih 15 utakmica Premier lige protiv Uniteda na svom stadionu ima samo 1 poraz.

[su_premierleague]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!