NaslovnicaVijestiChelsea zainteresiran za ključnog igrača Barcelone: Žele ga dovesti na ljetnom prijelaznom...

Chelsea zainteresiran za ključnog igrača Barcelone: Žele ga dovesti na ljetnom prijelaznom roku

Chelsea, kako se izvješćuje, razmišlja o transferu za braniča Barcelone Samuel Umtitija, koji ima klauzulu za oslobađanje od 60 milijuna funti i njegova plata bi se mogla utrostručiti.

Chelsea zainteresiran

Zajedno sa Gerardom Piqueom, Francuz je postao ključna figura u srcu obrane Barcelone i bilo bi veliko iznenađenje vidjeti ga kako napušta Katalonske divove, jer nemaju baš mnoštvo igrača na toj poziciji.

Yerry Mina je stigao u siječnju, dok je Thomas Vermaelen ostao na Camp Nou, ali možda osim Sergija Busquetsa, koji je igrao izvan pozicije, Ernesto Valverde će vjerojatno htjeti da njegovi igrači koji su tek stigli ne odu u druge klubove.

[su_bonus]

Međutim, prema Don Balonu, kao što je ponovo objavio The Express, Umtiti ima klauzulu od 60 milijuna eura u svom sadašnjem ugovoru i tako to u konačnici komplicira stvari za španjolske divove, pogotovo ako se klauzula aktivira i igrač sjedne sa drugim klubom.

Nadalje, dodao je kako se Chelsea sada pridružio Manchester Unitedu i PSG-u u praćenju 24-godišnjaka, a rekli su da su spremni utrostručiti tekuću platu u visini od 3 milijuna eura.

Bilo to dovoljno da bi ga privuklo da razmotri odlazak, ostaje da se vidi, ali s obzirom na trenutačnu situaciju u kojima se dva kluba nalaze, bilo bi iznenađenje da se takav potez realizira.

[su_premierleague]

Umtiti je trenutno ključni igrač za Valverdeovu ekipu i vjerojatno će biti ključan za Francusku na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

Nasuprot tome, Chelsea se bori sa formom pod vodstvom Antonio Contea ove sezone, a već ima niz opcija, iako nisu sve bile tako učinkovite ove godine.

Zauzvrat, Umtiti ima puno toga da bude sretan na Nou Campu i stavljajući u obzir prijavljeni finansijski poticaj, naizgled bi mu bilo najbolje da se drži Nou Campa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!