NaslovnicaVijestiChelsea zainteresiran za potpisivanje ugovora s Harryjem Maguireom

Chelsea zainteresiran za potpisivanje ugovora s Harryjem Maguireom

Chelsea je izrazio interes za potpisom braniča Manchester Uniteda Harryja Maguirea, prema izvješćima. Maguire bi mogao biti izbačen iz početne postave Erika ten Haga protiv Liverpoola u ponedjeljak.

Unatoč stalnim kritikama zbog njegovih nastupa, Ten Hag je u više navrata podržao engleskog internacionalca, stavljajući ga u početne sastave u nedavnim porazima od Brightona i Brentforda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manchester United želi dovesti veznjaka Christiana Pulišića iz Chelseaja, pa sastav Thomasa Tuchela u cijelu priču želi uključiti i stopera. Odluka bi navodno trebala biti donesena vrlo brzo.

Što se tiče budućnosti Harryja Maguirea, prošli je mjesec objavljeno da je kapetan Manchester Uniteda odbio potencijalnu priliku da se ovog ljeta pridruži Barceloni. Obavijestio je svoje predstavnike da odbiju svaki pristup katalonskog kluba, koji je bio zainteresiran za njegov potpis.

Inače, glavna želja Chelseaja i dalje ostaje Leicesterov Wesley Fofana, koji je klubu izrazio želju da se pridruži londonskom velikanu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!