NaslovnicaVijestiChelsea započeo pregovore s Aubameyangom

Chelsea započeo pregovore s Aubameyangom

Pierre-Emerick Aubameyang mogao bi napustiti Barcelonu nakon samo pola godine.

Aubameyang je u Barcelonu stigao početkom ove godine iz Arsenala kao slobodan igrač, a za katalonski klub odigrao je 23 utakmice u kojima je postigao 13 golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Puno je očekivao od nadolazeće sezone, no Barcelona je dovela Roberta Lewandowskog, a Aubameyang je izgubio mjesto u prvih 11. On, naravno, nije sretan zbog toga. Najvjerojatnije će otići iz kluba, a imenom nove destinacije razljutio bi navijače Arsenala.

Ne samo da je besplatno napustio londonski klub nakon četiri godine, već je u pregovorima s njihovim najvećim rivalom.

Momčad Thomasa Tuchela već je dovela Raheema Sterlinga i Kalidoua Koulibalyja iz Manchester Cityja i Napolija za kombiniranu naknadu od £85 milijuna. Odlazak Romelua Lukakua u lipnju rezultirao je povezivanjem Chelseaja s nekoliko opcija u napadačkim područjima, uključujući Cristiana Ronalda i Jamieja Vardyja. A sada, Fabrizio Romano tvrdi da Chelsea razmatra Aubameyanga kao svog novog napadača.

Chelsea je već kontaktirao Aubameyanga i započeo pregovore, a ako oni budu uspješni, londonski klub će potom pregovarati s Barcelonom o visini otkupne klauzule.

Ako bude dogovora, bit će zadovoljni i Barca i Chelsea. Chelsea će dobiti kvalitetnog napadača, a Barcelona će se riješiti njegove plaće i tako otvoriti prostor za registraciju igrača koje je dovela ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!