NaslovnicaVijestiChelseaju rečeno da će ovog ljeta morati platiti oko 60 milijuna funti...

Chelseaju rečeno da će ovog ljeta morati platiti oko 60 milijuna funti za braniča Intera

S obzirom da Antonio Rudiger i Andreas Christensen napuštaju klub ovog ljeta, Chelsea će morati pažljivo gledati transfer tržište u nadi da će potpisati zamjene prije sljedeće sezone.

Kapetan Cesar Azpilicueta, koji je također uveliko nastupao na poziciji središnjeg beka kluba, mogao bi biti još jedan igrač koji će otići ovog ljeta, iako odlazak još nije siguran.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema La Gazzetta dello Sport, Chelsea će morati platiti Interu oko 60 milijuna funti ovog ljeta ako žele potpisati Milana Skriniara.

To je naknada koju su talijanski divovi, koji su nedavno završili kao drugoplasirani u Seriji A iza AC Milana, tražili za svog središnjeg beka.

Nedavno su odbili ponudu od oko 43 milijuna funti od PSG-a, a za Skriniara je zainteresiran i Chelseajev rival iz Premier lige Tottenham Hotspur. Smatra se da PSG priprema veću ponudu, pri čemu je slovački reprezentativac ovog ljeta tražen igrač na tržištu.

Skriniar je prešao iz Sampdorije u Inter 2017. godine i od tada je upisao 215 nastupa u svim natjecanjima, osvajajući nagrade kao što su Serija A i Coppa Italia. Iako bi Slovak mogao biti na Chelseajevom radaru ovog ljeta, ekipa Thomasa Tuchela također bi mogla biti spremna potpisati Julesa Koundea u nadolazećim tjednima.

Trenutno nastupa za Sevillu i povezivali su ga s prelaskom na Stamford Bridge prošlog ljeta, ali izvršni direktor kluba José María Cruz dao je naslutiti da bi braniču moglo biti dopušteno da ode i pridruži se Chelseaju u prijelaznom roku.

Chelsea je također zainteresiran za Napolijevog Kalidoua Koulibalya, koji je igraču dao usmenu ponudu ugovora vrijednu oko 8,5 milijuna funti po sezoni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!