NaslovnicaVijestiCHELSEAJU UKINUTA ZABRANA TRANSFERA: Frank Lampard može kupovati u siječnju!

CHELSEAJU UKINUTA ZABRANA TRANSFERA: Frank Lampard može kupovati u siječnju!

Ukinuta je zabrana transfera Chelseaja, čime to daje puno pravo Frank Lampardu da potpisuje nova pojačanja u siječnju.

CHELSEAJU UKINUTA ZABRANA

Arbitražni sud za sport prepolovio je zabranu transfera Chelseaja sa dva prijelazna roka i njihovu finansijsku sankciju, nakon žalbe kluba iz zapadnog Londona.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Plavci su se prošle sezone našli na udaru FIFA-e i postavljena im je zabrana transfera zbog potpisivanja mladih igrača.

“Arbitar je utvrdio da je Chelsea prekršio članke 19.1 (koji se odnose na međunarodni transfer maloljetnika) i 19.3 (koji se odnose na prvu registraciju maloljetnika), ali za znatno manji broj igrača (otprilike jednu trećinu kršenja pravila utvrđenih od strane FIFA-e)”.

“Pored toga, utvrđeno je da su kršenja ostalih pravila RSTP-a manje ozbiljna od onih koje je FIFA pripisala Chelseaju.”

“Prema tome, arbitr je smanjio sankciju na jednu jedinstvenu zabranu transfera (koju je Chelsea već odslužio tijekom ljetnog razdoblja 2019. godine) i prepolovio novčanu kaznu.”

Chelsea će sada od siječnja moći da kupuje igrače, što će novi lijevi bek definitivno biti prioritet menadžera Lamparda.

Plavci također mogu potražiti zamjenu za Eden Hazarda, koji je ljetos otputovao u Real Madrid zbog dogovoa koji bi mogao porasti do 150 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!