NaslovnicaVijestiChris Sutton otkrio zašto Romelu Lukaku ne slavi svoje golove

Chris Sutton otkrio zašto Romelu Lukaku ne slavi svoje golove

Chris Sutton otkrio zašto Romelu Lukaku ne slavi svoje golove. Neki nogometni navijači će reći da je Romelu Lukaku bio neuspjeh u Manchester Unitedu nakon što je prešao na Old Trafford za 75 milijuna funti iz Evertona.

Chris Sutton otkrio

Ipak, njegov gol protiv Huddersfielda za vrijeme Unitedove pobjede u četvrtfinalu FA kupa u subotu, je bio 21 gol u 38 nastupu na svim natjecanjima ove sezone.

Nije loše, zar ne?

No, jedna kritika koja se postavlja na Lukakua je njegov nedostatak golova protiv velikih timova.

11 od 12 golova Romelu Lukakua u Premier ligi ove sezone je postignuto protiv timova iz donjeg dijela tabele. Ovaj jedan je postigao protiv devetoplasiranog Evertona.

[su_live_koeficijenti]

Štoviše, imao je samo četiri udarca na gol u šest utakmica protiv Arsenala, Chelseaja, Liverpoola, Manchester Cityja i Tottenhama.

A kritike sa kojima se susreću od navijača i stručnjaka podjednako bi mogle imati veze sa njegovim prezrenim proslavama ove sezone.

Često je belgijanac odbio proslaviti svoje golove, ostavljajući svakog navijača zamišljenim.

Jedan čovjek koji se bori da razumije zašto Lukaku ne slavi svoje golove je komentator sa BT Sporta Chris Sutton.

Bivši Blackburnov, Chelseajev i Celticov igrač – priznao je da je zbunjen zbog toga što Lukaku ne slavi golove i sugerira da bi to moglo biti zato što nije uspio postići gol protiv nekih velikih klubova.

“Čini se da je Lukaku polagan lik, ali nekada izgleda nezainteresirano”, rekao je Sutton.

[su_cashout]

“Nikada nisam shvatio zašto ne bi slavo neke od svojih golova, a slavlje je impulzivno, to je zabava koju dobivate od postizanja golova, razlog zbog kojeg i igrate nogomet. Je li to vidljiv pokazatelj njegovih frustracije što ne može postići gol najboljim ekipama?

“On je slavio u subotu. U sljedeće dvije utakmice u Engleskoj su protiv Chelseaja i Liverpoola, a možda u jednoj od ovih utakmica Lukaku postigne gol na Old Traffordu.”

Budite uvjereni, ako Lukaku postigne gol protiv Chelseaja sljedećeg vikenda ili Liverpoola u ožujku, definitivno će slaviti svoj gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!