NaslovnicaVijestiChristian Eriksen se javio iz bolničkog kreveta!

Christian Eriksen se javio iz bolničkog kreveta!

Christian Eriksen se javio iz svog bolničkog kreveta, nakon šokantnog kolapsa na utakmici Danske i Finske na Europskom prvenstvu.

Christian Eriksen se javio

Eriksena su oživljavali na terenu i odveli ga u bolnicu, nakon čega je potvrđeno da e svjestan prije nego što su Danska i Finska kasnije nastavile utakmicu.

Eriksen je u početku preko svog agenta poslao poruku da se osjeća mnogo bolje, a veznjak je sada dao daljnije informacije na Instagramu pozivajući igrače na pobjedu za cijelu Dansku.

“Pozdrav svima,”

“Veliko hvala na vašim slatkim i nevjerojatnim pozdravima i porukama iz cijelog svijeta. To puno znači meni i mojoj obitelji.”

“Dobro sam – u ovim okolnostima. Još uvijek moram proći neke preglede u bolnici, ali osjećam se dobro.”

“Sad ću navijati za momke iz danske momčadi u sljedećim utakmicama. Igrajte za cijelu Dansku, sve najbolje Christian.”

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!