NaslovnicaVijestiChristian Eriksen se vraća u Premier ligu!

Christian Eriksen se vraća u Premier ligu!

Prema najnovijim izvještajima, Brentford pokušava postići dogovor kako bi vratio Christiana Eriksena u Premier ligu uz šestomjesečni ugovor s opcijom produljenja istog.

Christian Eriksen se vraća

Ovaj 29-godišnjak nije igrao profesionalni nogomet od Europskog prvenstva 2020. gdje je doživio srčani zastoj na utakmici protiv Finske na stadionu Parken u Kopenhagenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talentirani veznjak koji je trenutno slobodan igrač nakon napuštanja Intera spreman je zaigrati ponovo, a prema talijanskim medijima Brentford je spreman da ga dovede.

Eriksen je postigao 69 golova i 90 asistencija u 305 nastupa za momčad iz sjevernog Londona tijekom sedmogodišnjeg boravka.
Ranije ovog mjeseca, Eriksen je otkrio kako se još uvijek nada da će igrati za Dansku na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

“Želim igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. To je trenutno moj cilj i san i o tome razmišljam cijelo vrijeme. Fizički se osjećam odlično, do tada ću samo igrati nogomet i dokazati da sam se vratio u top formu.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!