NaslovnicaVijestiChristian Eriksen se vraća u Premier ligu!

Christian Eriksen se vraća u Premier ligu!

Christian Eriksen bi navodno mogao napustiti Intera već nakon teškog početka života u klubu od njegovog siječanjskog transfera iz Tottenhama.

Christian Eriksen se vraća

Eriksen je većinu svoje karijere proveo u Tottenhamu, gdje je bio igrač svjetske klase, a iznenađenje je što se mučio napraviti svoj utjecaj u novom klubu Interu od svog transfera početkom godine.

Izgleda da bi sada danski reprezentativac mogao napustiti Inter, a Corriere dello Sport sugerira da bi divovi iz Serije A mogli prihvatiti ponude za njega ovog ljeta, gdje posrednici već nude igrača klubovima iz Premier lige.

Svakako bi bilo intrigantno vidjeti Eriksena u Engleskoj, sa mnogim klubovima koji bi vjerojatno željeli pojačati svoju momčadi ako se Danac mogne vratiti u svoju staru formu koju je pokazao u Tottenhamu.

Navijači Tottenhama bi ga sigurno voljeli vratiti, ali ostaje da se vidi hoće li tako brzo željeti da se vrati u London nakon odlaska u siječnju.

Zapravo, Interu bi vjerojatno bilo dobro da pokaže malo više vjere u Eriksena, koji bi sljedeće sezone mogao igrati dosta bolje nakon što se prilagođavao u ovih par mjeseci.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!