NaslovnicaVijestiChristian Pulišić imenovao najboljeg igrača u Premier ligi!

Christian Pulišić imenovao najboljeg igrača u Premier ligi!

Christian Pulišić je imenovao najboljeg igrača Premier lige ove godine i teško je ne složiti se sa njegovim izborom. Engleska vrhunska liga prepuna je elitnih nogometaša, od Kevina de Bruynea iz Manchester Cityja do Bruna Fernandesa iz Manchester Uniteda.

Christian Pulišić imenovao

Da ne spominjemo Mohameda Salaha, kojeg je Pulišić ove godine proglasio najboljim igračem Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Igrač Chelseaja također je dao pohvale svojim suigračima Jorginhu i N’Golo Kanteu prije nego što je Liverpoolovu zvijezdu obasuo sjajnim pohvalama.

Za Amazon Prime je rekao: “Mislim da ako gledate naš tim da je bilo nekih nevjerojatnih nastupa, pogledajte Jorginha i N’Goloa”

“Ali teško se porediti sa Mohamedom Salahom i onim što je postigao. On je vrhunski igrač.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!