CIJELA EUROPA GA ŽELI, ALI REAL MADRID PRVI ŠALJE PONUDU: 21-godišnjak stiže na Bernabeu za 80 milijuna eura!

Cijela Europa ga želi, ali Real Madrid prvi šalje ponudu. 21-godišnjak stiže na Bernabeu za 80 milijuna eura! Real Madrid će, kako se izvješćuje, potaknuti svoj put do Ajaxovog mladog igrača Frenkie de Jonga sa nevjerojatnih 80 milijuna eura.

Cijela Europa

21-godišnjak nastavlja impresionirati nizozemske divove, jer je do sada bio uvijek prisutan i ove godine ostaje ključni igrač za svoju ekipu uprkos mladoj dobi.

S njegovom tehničkom kvalitetom, sposobnošću dodavanja i sveukupnim utjecajem u veznom redu, nije veliko iznenađenje što privlači interes najboljih klubova širom Europe.

Sada, međutim, Telegraf izbještava da je Real Madrid postavio svoj interes za njega i mogao bi biti spreman poslati 80 milijuna eura kako bi ga potpisao.

Dodaje se da je i Barelona već neko vrijeme u dobroj poziciji, ali ostaje da se vidi kako će njihovi suparnici sada izaći sa velikom ponudom, dok je dodano da su i Tottenham, PSG, Manchester City, Bayern Munchen i Manchester United također zainteresirani za mladog igrača Ajaxa.

Vrijeme će pokazati gdje će De Jong završiti, ali kalibar ekipa koje ga traže govore svoju priču u smislu koliko je visoko rangiran u cijeloj Europi, pri čemu izvješće navodi kako ga Madrid vidi kao nasljednika Luke Modrića.

Ipak, to je mnogo novca za igrača koji se tek treba dokazati na najvišoj razini, ali možda će Real Madrid vjerovati da će taj korak napraviti u Španjolskoj kada to ude potrebno i navodno su spremni uložiti velike novce u njega kako bi se osiguralo njegovo dovođenje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.