NaslovnicaVijestiCijeli život navijao za Arsenal, greškom djevojke sahranili ga u dresu Chelseaja

Cijeli život navijao za Arsenal, greškom djevojke sahranili ga u dresu Chelseaja

Veliki navijač Arsenala po imenu David preminuo je prošli tjedan, a bio je toliko opsjednut klubom da mu je posljednja želja bila da bude sahranjen u njihovom dresu.

No, zbog pogreške njegove djevojke, preminuli je bio odjeven u dres Chelseaja. Naime, djevojka se odlučila za najočuvaniji i najmanje nošen dres u bogatoj kolekciji svog supruga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bio je to bijeli Chelseajev gostujući dres iz 2003. godine, a ostatak obitelji tek je tijekom sprovoda shvatio grešku.

Korisnici društvenih mreža nagađaju da je Davidovu djevojku možda zbunio logotip sponzora jer je u to vrijeme na dresovima Chelseaja bio natpis Fly Emirates koji se sada redovito pojavljuje na Arsenalovim dresovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!