NaslovnicaVijestiCIJENA DOGOVORENA: Manchester United bi mogao ostvariti TRANSFER IZ SNOVA!

CIJENA DOGOVORENA: Manchester United bi mogao ostvariti TRANSFER IZ SNOVA!

Cijena dogovorena! Manchester United bi mogao ostvariti TRANSFER IZ SNOVA! Manchester United možda želi uzeti u obzir najnovije vijesti o transferu Chelseajevog talismana Eden Hazarda.

Cijena dogovorena

Poznato je da je Belgijanac glavni cilj Real Madrida u ovom trenutku, jer je sve bliže kraju svog ugovora u Chelseaju, ali je također nekoliko puta povezan sa Manchester Unitedom.

Crveni vragovi bi sigurno mogli dovesti zamjenu za Alexis Sancheza u napadu, a čini se da je Hazard sada spreman napustiti Chelsea i biti dostupan za prilično pristupačnu naknadu.

Telegraf je izvijestio da je Chelsea rekao zainteresiranim klubovima da će dopustiti 28-godišnjaku da ode ovog ljeta, ako dobiju ponudu od 100 milijuna funti.

To nikako ne bi trebali biti izvan dosega Manchester Uniteda, ali naravno da će Real Madrid morati da se bori za njega.

Ne samo da bi Chelsea razumno ranije prodao svoju zvijezdu u inozemstvo, već je i sam Hazard poznat po tome da sanja o igranju na Bernabeu.

“Real Madrid je najbolji klub na svijetu. Ne želim lagati, to je moj san, još otkad sam bio klinac”, rekao je ranije ove sezone.

Ipak, United ima dugogodišnji interes i mogao bi imati prednost ako zaposli Zindine Zidanea kao svog sljedećeg menadžera zbog toga što Eden Hazard i francuski stručnjak imaju veliku međusobno poštovanje.

Hazard je nekoliko puta izjavio kako je Francuz njegov idol i da bi volio igrati pod njegovim vodstvom, dok je bivši menadžer Real Madrida također rekao da je Hazard njegov omiljeni igrač nakon Cristiana Ronalda i Lionel Messija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!