NaslovnicaVijestiCIJENA DOGOVORENA: Manchester United na ljeto plaća 120 milijuna eura za...

CIJENA DOGOVORENA: Manchester United na ljeto plaća 120 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Cijena dogovorena! Manchester United na ljeto plaća 120 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida! Manchester United je, kako se izvješćuje, dobio veliki poticaj u pogledu interesa za transfer Garetha Balea iz Real Madrida.

CIJENA DOGOVORENA

Budućnost Velšanina na Bernabeu u stvarnoj je sumnji nakon još jedne neuvjerljive sezone, a Manchester United je nedavno mislio da je među klubovima koji su prvi u utrci za njegov potpis, kaže Don Balon.

Liverpool i Chelsea su također bili povezivani sa Baleom, koji je bio sjajan u Premier ligi sa Tottenhamom.

Moglo bi se dogoditi da ćemo ga ponovo gledati u Engleskoj, jer najnovije vijesti iz Don Balon kažu da je tražena cijena od oko 120 milijuna eura.

Čini se da se predsjednik Real Madrida, Florentino Perez odlučio na to kao svoju početnu ijenu za Balea na ljeto, što je dalo Unitedu i ostalim klubovima zeleno svjetlo.

Budući da Crveni Vragovi trebaju zamjenu za Alexis Sancheza nakon što se on nastavio boriti sa svojom formom na Old Traffordu, Bale je savršen kao tip napadača koji bi mogao nadmašiti tu ulogu, osobito pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera.

Navijači će se sada nadati da će klub platiti taj novac koji je potreban za Balea, dok Velšanin ima još mnogo toga za ponuditi za vrhunski tim u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!