NaslovnicaVijestiCijena koju će Manchester City morati da plati Arsenalu ukoliko želi dovesti...

Cijena koju će Manchester City morati da plati Arsenalu ukoliko želi dovesti Sancheza u siječnju

Lako je zaboraviti da će Mesut Ozil i Alexis Sanchez napustiti Arsenal u slobodnom transferu sljedeće ljeto.

Cijena koju će Manchester City

Dvojac još uvijek nije potpisao ugovor na Emiratesima i kako prolaze mjeseci, svi vjeruju da se to neće ni desiti.

Ustvari, u siječnju, igrači su slobodni da razgovaraju sa bilo kojim europskim klubom sa samo šest mjeseci preostalih u njihovom tekućem ugovoru.

Bez sumnje će biti dosta klubova zainteresiranih, ali budućnost Alexis Sancheza je ta koja najviše zabrinjava navijače Arsneala.

[su_bonus]

Prošlog ljeta je bio blizu odlaska u Manchester City, ali to se nije dogodilo zbog nesposobnosti Wengera da pronađe zamjenu i dogovori sve oko transfera zvijezde Monaca, Thomasa Lemara.

Što će se dogoditi u siječnju? Hoće li City doći po Čileanca?

Pa, Independent je otkrio da će se City vratiti sa velikom ponudom, da napokon pokušaju završiti taj posao, kojeg je Pep Guardiol očajnički želio završiti tijekom ljeta.

Očigledno, Arsene Wenger neće željeti da ih proda u siječnju, ali mora shvatiti da će oni otići u besplatnom transferu za samo nekoliko mjeseci.

I opet, koliko je kvalifikacija Lige prvaka važna ovih dana? Ako Sanchez ostane i pomogne im da to postignu, vjerojatno će vrijediti više od 50 milijuna funti koje im City nudi.

[su_watch_live_football]

Građani su dobro svjesni da, ako sačekaju do sljedećeg ljeta, Sancheza mogu potpisati potpuno besplatno. No, oni žele izbjeći ulazak u aukciju sa najboljim europskim klubovima.

Umjesto toga, oni žele platiti kako bi napravili dogovor puno ranije. Međutim, u izvješću se navodi da će i dalje morati da plate više od 50 milijuna funti kako bi ga potpisali u zimskom prijelaznom roku.

Više od 50 milijuna funti za igrača koji će biti izvan ugovora za samo nekoliko mjeseci? Tko je ovdje lud?

No, Manchester City ima novca za takvo nešto i ne žele se natjecati sa klubovima poput Real Madrida, Barcelone i PSG-a tijekom ljeta.

Odbijanje ponude od 50 milijuna funti u siječnju bi zasigurno bila hrabra odluka Wengera i on će morati da dobro razmisli prije nego što bilo što uradi u vezi Sancheza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!