NaslovnicaVijestiĆirina prognoza za Škotsku: Jedno vam garantiram!

Ćirina prognoza za Škotsku: Jedno vam garantiram!

Hrvatska večeras igra odlučujuću utakmicu za prolaz u osminu finala protiv Škotske za Glasgowu, a svoju prognozu dao je legendarni hrvatski trener i bivši izbornik Ćiro Blažević, brončani sa Vatrenima na SP 1998. u Francuskoj.

“Nemojte me pitati hoćemo li danas uspjeti pobijediti Škotsku i proći skupinu. Hoćemo! Znam da izbornik Zlatko Dalić zna koji put do pobjede danas izabrati. Siguran sam da će izabrati najbolju formaciju i da će na travnjak u Glasgowu poslati u ovom trenutku najbolje igrače. Pamtit ćemo današnji dan jer ćemo napokon na njihovom terenu pobijediti do sada za nas nepobjedive Škote! Stigao je dan kad Škoti padaju” rekao je Blažević.

“Čekaj sine moj, čekaj… Treba stvari promatrati realno. Zlatko Dalić je imao splet nesretnih okolnosti. Nikako ne smijemo zaboraviti da se ipak na neki način reprezentacija promijenila, stigla je nova generacija. Treba afirmirati mlade igrače, koji su jako, jako potentni. Međutim, ti mladići još nisu dovoljno iskusni da bi učinci bili onakvi kakve mi očekujemo.”

“Kovačić je na putu da postane onaj pravi, da ne govorim o Modriću koji će dati zadnji atom energije. A proradit će – Kramarić!”, prognozirao je popularni Ćiro.

“Ako ja mogu nešto garantirati, onda garantiram da ćemo se danas svi veseliti. Da, znam kakvu sam sad rečenicu izrekao, znam da je u današnjem nogometu tako nešto tvrditi jako nezahvalno, nikada se ne može nešto garantirati. Ali ja se, eto, odlučujem na to. Kroz svu našu reprezentativnu povijest smo pokazali da smo se znali izvući kad je bilo najteže. Danas ćemo se Škotima osvetiti za sve! Za sve muke koje su nam zadali, za svih tih pet utakmica u kojima ih nismo pobijedili zadnjih dvadeset godina.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!