NaslovnicaVijestiCiro Immobile otkrio koji klub iz Premier lige je razgovarao sa njegovim...

Ciro Immobile otkrio koji klub iz Premier lige je razgovarao sa njegovim agentom ovog ljeta!

Ciro Immobile je otkrio kako je ekipa iz Premier lige, Newcastle United obratila njegovom agentu zbog velikog ljetnog transfera.

Ciro Immobile otkrio

Napadač Lazija je ove sezone postigao 36 golova dok je osvojio i Zlatnu kopačku, kao i Europsku Zlatnu kopačku.

Mike Ashley je planirao prodati klub konzorciju Saudijske Arabije preko državnog fonda za javna ulaganja, ali dogovor je propao – što je prekinulo bilo kakav potez za Immobilea.

30-godišnjak je za Corriere dello Sport rekao: “Tijekom razdoblja u kojem se razgovaralo o mogućoj kupovini Newcastlea, nazvali su mog agenta, Alessandra Moggija.”

“Tada Premier liga nije odobrila tu kupovinu, ili se fond povukao, ne sjećam se dobro. Znam da su tražili i talijanskog trenera, Allegrija ili Spalletija.”

U srpnju je propalo preuzimanje Svraka, nakon što su se kupci umorili čekajući dopuštenje od Premier lige.

Šuškalo se da je saudijski konzorcij spreman uložiti 300 milijuna funti za transfere.

Talijanski napadač Immobile je tada naglasio kako želi završiti karijeru u Laziju nakon što je postao miljenik navijača na stadionu Olimpico.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!