NaslovnicaVijestiČISTKA U BARCELONI: Četiri igrača odlaze sa Nou Campa, a jedan od...

ČISTKA U BARCELONI: Četiri igrača odlaze sa Nou Campa, a jedan od njih ide u Premier ligu?

Ljetni prijelazni rok je u tijeku, a neki od najvećih europskih klubova već postavljaju svoje planove. Barcelona je jedan takav klub i čini se da se njihova aktivnost na prijelaznom roku okreće oko Antoine Griezmanna u Atletico Madridu.

ČISTKA U BARCELONI

Blaugrana želi formirati smrtonosni napadački trio iza Francuza, Luis Suareza i Lionel Messija.

Ipak, čini se da je zvijezda Atletico Madrida još uvijek neodlučna po tom pitanju, a naredni mjeseci će odlučiti hoće li odbiti još jedan transfer visokog profila.

Tu su također najavljeni i neki odlasci sa Nou Campa uoči 2018/19 sezone.

[su_champions_league]

Samuel Umtiti je povezan sa odlaskom iz kluba ovog ljeta sa Rafinhom, Sergijo Samperom i Munirom koji su također na toj listi.

Ernesto Valverde će se nadati da će nekoliko promjena tijekom ljeta biti dovoljno za Barcelonu da nastavi svoje domaće suparništvo sa Real Madridom.

Oni će se, naravno, nadati da će krenuti po svoj prvi naslov Lige prvaka od 2015. godine.

Međutim, postoji još jedan čovjek koji će izgleda propustiti tu sezonu, a to je igrač koji je i prije bio povezan sa klubovima iz Premier lige.

Taj čovjek je Andre Gomes.

Prema Mundo Deportivu, klubovi iz Premier lige su upozoreni nakon što je Gomes ovog tjedna potpuno uklonio svoj ormarić u Barceloni i predao ključeve.

Iako je uobičajeno da igrači imaju završetak sezone, oni obično ostavljaju stvari u znanju da će se vratiti. Sa Gomesom to nije bio slučaj.

Kao rezultat toga, Manchester United, pa čak i Tottenham bi mogli da ponovo krenu po portugalskog veznog igrača.

United je bio povezan sa Gomesom prošlog ljeta, a odlaskom je sve potvrdio. Ne bi bilo iznenađenje da Jose Mourinho pokuša da ga dovede.

[su_champions_league_final]

Menadžer Uniteda je razgovarao o kupnji zamjene za Michael Carricka i možda Marouanea Fellainija, tako da bi Gomes mogao biti savršena zamjena i po to po razumnoj cijeni od 35 milijuna eura.

Gdje god odluči otići, navijači se mogu nadati da će biti sretniji nego što je to bio u Barceloni.

Tijekom emocionalnog intervjua u ožujku, 24-godišnjak je otkrio: “Ne osjećam se dobro kada igram..Ne uživam u onome što radim.”

“Prijatelji mi kažu da igram sa ručnom i znam da je to istina i to me brine.”

“To me tjera da osjećam sram i ponekad osjećam da ne mogu napustiti kuću zbog srama i zbog ljudi koji me gledaju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!