NaslovnicaVijestiČistka u Bayernu: Klub napušta čak sedam igrača

Čistka u Bayernu: Klub napušta čak sedam igrača

Veliki broj igrača koji napuštaju Bayern otvaraju priliku za temeljitu rekonstrukciju svlačionice, dok se špekulira o potencijalnim pojačanjima za njemački klub.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještajima njemačkih medija, Thomas Tuchel je najavio značajne promjene u svlačionici Bayerna. Nakon preuzimanja ekipe prvaka Njemačke prošle sezone, Tuchel će sada imati prvi prelazni rok kako bi sastavio momčad po svojem ukusu.

Sadio Mane je prvo ime na popisu za prodaju, a očekuje se da će napustiti klub. Osim Manea, iz Bayerna odlaze i Leroy Sane, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Alexander Nubel, Marcel Sabitzer i Benjamin Pavard.

U Minhenu se očigledno priprema pravi “rekonstrukcijski” period, ali za sada se rijetko spominju imena koja bi se mogla povezati s dolaskom na Allianz Arenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!