NaslovnicaVijestiČistka u Parizu: PSG prodaje sedam igrača ovog siječnja!

Čistka u Parizu: PSG prodaje sedam igrača ovog siječnja!

Ovog siječnja moglo bi doći do masovnog odlaska iz PSG-a, sa sedam igrača koji bi trebali napustiti pariški klub. PSG je već sa 12 bodova na vrhu Ligue 1.

Njihova veličina momčadi ono je što ih izdvaja od svih ostalih momčadi u Francuskoj – kao i budžet za transfere koji je miljama veći od sljedećih najbogatijih klubova.

Međutim, Foot Mercato izvještava da bi do siječanjskog prijelaznog roka na izlaznim vratima moglo biti čak sedam starijih igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Momčad Mauricija Pochettina mogla bi izgubiti Sergija Rica, koji je uvijek imao malu minutažu protiv Guanluigija Donnarumme i Keylora Navasa.

Thilo Kehrer i Abdou Diallo su se također mučili za minutažu ove sezone, pa su i oni na izlaznim vratima.

Isto bi se moglo dogoditi i sa Layvinom Kurzawom. Lijevi bek je daleko od igrača kojima Pochettino vjeruje, a na toj strani više povjerenja daje Nuni Mendesu i Bernatu.

Najvjerojatnije će otići i 28-godišnji brazilski veznjak Rafinha, s tim da je igrač na sličan način u nemilosti u Parizu.

Vjeruje se da bi njegov kolega vezni igrač Leandro Paredes iz Argentine također mogao napustiti klub. Njegovi su nastupi bili nedosljedni u ovoj sezoni. Kažu da ga skautiraju brojni talijanski klubovi.

Sedmi igrač je zagonetni Mauro Icardi. Ima samo tri gola iz 15 nastupa u svim natjecanjima za PSG, a za Argentinu nije nastupao od 2018. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!