NaslovnicaVijestiČitav Santiago Bernabeu stadion jasno dao do znanja Perezu i Zidaneu koga...

Čitav Santiago Bernabeu stadion jasno dao do znanja Perezu i Zidaneu koga žele u klubu od naredne sezone!

Navijači Real Madrida jasno su dali do znanja Florentinu Perezu i Zinedineu Zidaneu da znaju kojem igraču se žele diviti u čuvenom bijelom dresu sljedeće sezone.

Četvrtfinale španjolskog Kraljevskog kupa možda je bila prekretnica u karijeri velikog norveškog talenta Martina Odegaarda, koji je cijelu sezonu trasirao put povratku u kraljevski klub. Jučer je pokazao svoju formu i talent pred navijačima Kraljevskog kluba, a Odegaard nije štedio svoj klub odigravši izuzetno motiviranu i kvalitetnu utakmicu, u kojoj je postigao i prvi gol svog tima – ovo mu je ujedno bio i prvi pogodak na stadionu koji bi nekada mogao biti njegov stalni dom.

Cristiano Ronaldo zatražio zamjenu za Miralem Pjanića: Želi da Juventus dovede zvijezdu iz Premier lige za 70 milijuna eura!

Odegaard je napustio teren u 64. minuti, a Santiago Bernabeu nagradio ga je glasnim pljeskom i stojećim ovacijama, čime su fanovi ovog kluba jasno dali do znanja predsjedniku Florentino Perezu i treneru Zinedine Zidaneu da žele uskoro imati sjajnog Norvežanina u bijelom dresu kojeg je nekada i nosi ali gdje nikada nije dobio pravu šansu.

Ipak, treba napomenuti da Odegaard ima tek 21. godinu i da njegovo vrijeme tek dolazi. Norvežanin je inače član Reala u koji je stigao sa svega 15 godina, a za klub je upisao tek jedan nastup.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!