NaslovnicaVijestiCITY I BARCELONA SE BORE ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: Ako ga žele u...

CITY I BARCELONA SE BORE ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: Ako ga žele u svojim redovima, morat će platiti 40 milijuna eura!

Manchester City je navodno zainteresiran za potpis veznjaka Juventusa Rodriga Bentancura, kojeg traži i Barcelona.

CITY I BARCELONA

Urugvajski internacionalac je upisao 77 nastupa za Bianconere, otkako im se pridružio iz Boce Juniorsa, postigavši dva gola i pruživši četiri asistencije. Ove sezone 22-godišnjak je igrao u deset od 13 utakmica Juventusa do sada, osiguravajući dvije asistencije protiv Intera i Genoe.

Bentancur je sa Barcelonom povezivan od strane Calciomercata, a sada i Gazzetta dello Sport tvrdi da se Manchester City također pridružio utrci za potpis urugvajskog veznjaka. Ovo posljednje izvješće također sugerira da Barcelona promatra ljetni transfer za 22-godišnjaka koji bi mogao koštati 40 milijuna eura.

Bentancur je prilično dobar obrambeni vezni igrač koji može igrati na raznim pozicijama. Igrač poput njega mogao bi biti dobar dodatak Barceloni ili Manchester Cityju.

Međutim, minutaža urugvajskog internacionalaca bi se mogla pogoršati ako pređe u bilo koji klub. Barcelona trenutno ima niz kvalitetnih veznjaka u Sergiou Busquetsu, Frenkie de Jongu, Arthuru, Ivanu Rakitiću i Arturu Vidalu, dok Manchester City ima Rodrija i Fernandinha.

Međutim, Bentancur bi mogao biti dobra zamjena za Fernandinha kojem trenutačni ugovor istječe sljedeće ljeto.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!