NaslovnicaVijestiCity ga doveo za 12 milijuna eura prije dvije godine, a sada...

City ga doveo za 12 milijuna eura prije dvije godine, a sada napušta klub bez nastupa: “Guardiola ne zna ni da sam bio u klubu”

Igrač Manchester Cityja Pedro Porro napušta klub ovog ljeta i potpisuje za Sporting iz Lisabona.

Građani su Porra doveli iz Girone za 12 milijuna eura prije dvije godine, a 21-godišnjak od tada nije upisao nijedan nastup za klub sa Etihada.

Sporting će ga dobiti za 8.5 milijuna eura.

“Nisam nikad ni razgovarao sa Pepom. Mislim da on čak ne zna ni da sam bio u klubu,” izjavio je nogometaš koji potpisuje četverogodišnji ugovor sa Sportingom.

City ga je prvo posudio Valladolidu, gdje se nije proslavio, a zatim je u Sportingu prošle sezone bio jedan od ključnih igrača, pa su ga zbog toga odlučili zadržati u svojoj momčadi. Čak je prije nekoliko mjeseci debitirao za Španjlsku protiv Gruzije. Nije igrao na Europskom prvenstvu zbog ozljede.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!