NaslovnicaVijestiCity odbio ponudu Bayerna za Sanea 'tešku' 80 miliona eura!

City odbio ponudu Bayerna za Sanea ‘tešku’ 80 miliona eura!

U posljednje vrijeme sve više kruže glasine kako bi se Leroy Sane mogao preseliti u Minhen, ali je City odbio ponudu Bayerna vrijednu 80 miliona eura! Međutim, obeštećenje nije jedina prepreka u realizaciji ovog transfera…

City odbio ponudu Bayerna

Iako se u Minhenu najavljivalo i to sa veoma visokog mjesta, da bi Sane mogao da pojača višestrukog njemačkog prvaka, pregovori Bayerna i Manchester Cityja izgleda neće tako glatko teći.

Kako prenosi The Guardian Bayern je na Etihad poslao ponudu tešku 80 miliona eura, ali ju je engleski prvak “glatko” odbio. To nije jedina prepreka u realizaciji mega transfera. Navodno Sane nije zainteresovan za povratak u Njemačku, a ni Pep Guardiola nije voljan lako da pusti jednog od važnijih igrača, koji je često utakmice počinjao sa klupe.

“Neke promjene će morati da se dogode. Igrači žele da igraju, i spremni su da prihvate da neće igrati u nekom periodu. Ali svakako žele više. Što se Sanea tiče, ponudili smo mu produžetak ugovora. Koji ćete veći dokaz da želimo da ostane? Da ne želimo, ne bismo mu nudili produžetak ugovora”, rekao je Guardiola.

Prvi čovek Bayerna Uli Hoeness ranije je izjavio da bi transfer Sanea bio finansijski komplikovan, a Karl-Heinz Rummenigge je istakao da će Bavarci učiniti sve da ga realizuju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!