NaslovnicaVijestiCITY PRODAJE SANEA ZA 90 MILIJUNA FUNTI: Novac ulažu u njegovu zamjenu!

CITY PRODAJE SANEA ZA 90 MILIJUNA FUNTI: Novac ulažu u njegovu zamjenu!

Manchester City bi, kako se izvješćuje, mogao biti spreman prihvatiti oko 90 milijuna funti od Bayerna iz Munchena za transfer Leroy Sanea.

CITY PRODAJE SANEA

Prema The Sunu, prvaci Premier lige bi zatim ponovo uložili taj novac u zamjenu Sanea sa Benficinim, čudesnim Joao Felixom.

U izvješću se objašnjava da, iako bi Pep Guardiola želio zadržati Sanea i iako njemački internacionalac ne gura kluba ka transferu, dogovor bi mogao imati smisla jer bi pomogao klubu da prođe Finansijski fer play.

Međutim, The Sun također povezuje Felixa kao metu za City, a portugalska senzacija vjerojatno će biti skupa zamjena u napadu.

Manchester United je prethodno bio u velikoj mjeri povezan sa Felixom, navodeći da su spremni platiti njegovu klauzulu o oslobađanju od 105 milijuna funti.

Ostaje da se vidi da li će City realno ići tako visoko kao što je to slučaj, unatoč ogromnom ulaganju u njihov tim.

Njihovo rekordno pojačanje je Riyad Mahrez u iznosu od 60 milijuna funti, tako da bi trebali dati izjavu o tome da li će se boriti sa Unitedom za Felixa.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!