NaslovnicaVijestiCity prodaje zvijezdu kako bi finansirali transfere Harryja Kanea i Jacka Grealisha!

City prodaje zvijezdu kako bi finansirali transfere Harryja Kanea i Jacka Grealisha!

Manchester City bi trebao prodati jednu od svojih zvijezda kako bi ovog ljeta finansirali transfer Harryja Kanea i Jacka Grealisha.

City je ovog ljeta povezan sa Kaneom i Grealishom u transferima koji bi ih mogli koštati najmanje 100 milijuna funti.

U četvrtak navečer su engleski mediji izvijestili da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy promijenio svoju prvobitnu odluku, te da je sada spreman prodati Kanea Pepu Guardioli za nevjerojatnih 160 milijuna funti.

S obzirom na to da će Grealish također koštati oko 100 milijuna, City će morati prodati nekog od svojih igrača kako bi uravnotežili finansije, uprkos bogatstvu svojih vlasnika.

Prema The Sunu, očekuje se da će taj igrač biti Bernardo Silva, a tvrde da se Portugalac trebao prodati i prošlog ljeta prije nego što je odigrao 24 utakmice prošle sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!