NaslovnicaVijestiCityjevi navijači ismijavali smrt najveće Unitedove legende: Evo kako je klub reagirao

Cityjevi navijači ismijavali smrt najveće Unitedove legende: Evo kako je klub reagirao

U subotu je Manchester City kod kuće svladao Brighton u utakmici engleskog Premiershipa, no nažalost, njegovi navijači su pokazali vrlo neprimjereno ponašanje ismijavajući smrt Bobbyja Charltona, najveće legende u povijesti njihovog najvećeg rivala Manchester Uniteda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Manchester City se odmah oglasio priopćenjem kako klub ne stoji iza ovakvih postupaka, te da će, čim se stvore adekvatni uvjeti, izgrednici biti pronađeni i kažnjeni.

Na reakcije se nije dugo čekalo, danas je objavljeno da će dvojici navijača Manchester Cityja, koji su zabilježeni kako ismijavaju Charltona, privremeno ili čak trajno biti zabranjen pristup utakmicama tog kluba.

Ovo nije izoliran slučaj ismijavanja Charltonove smrti, a iz kluba su potvrdili da će nastaviti provoditi istragu. Svi potencijalni dokazi bit će korišteni protiv navijača, a također je potvrđeno da su dosadašnji prikupljeni dokazi već predani policiji.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!