NaslovnicaVijestiČlan Schalkea i reprezentativac Njemačke uskoro postaje najplaćeni igrač lige! Saznajte koliko...

Član Schalkea i reprezentativac Njemačke uskoro postaje najplaćeni igrač lige! Saznajte koliko će zarađivati!

Veliki klubovi nemaju još puno vrmena ukoliko žele da besplatno dovedu  jednog od najboljih veznjaka u Nemačkoj! Interes za njegove usluge je ogroman, a kako sada stvari stoje on će ostati u svojoj sadašnjoj ekipi koja mu je spremna ponuditi astronomski ugovor prema kojem će postati najplaćeniji igrač u Njemačkoj!

Član Schalkea i reprezentativac Njemačke

Schalke je, dakle, spreman ponuditi njihovom 22-godišnjem dragulju Leonu Goretzki platu koja će nadmašiti sve nogometaše u Bundesligi. Već sada se tamo ne nalazi nogometaš Bayerna, i ako mnogi misle tako. Prvo mjesto na listi najplaćenijih zauzima Marco Reus, zvijezda Dortmunda, koji je u protekle dvije sezone zbog ozbiljnih problema sa povredama nije igrao puno.

>> Antoine Griezmann iz dna duše mrzi Arsenal, a razlog je nevjerovatan!

Reus zaradi 8 miliona eura po sezoni, dok Lewandowski, Müller i drugi zarađuju 7,5 miliona eura i manje.

[su_bonus]

Leon Goretzka, 22-godišnji veznjak Schalkea imati će u januaru  na stolu ponudu bombastične vrijednosti 10 milijuna eura, uz mogućnost da zaradi još 2 miliona eura po sezoni ukoliko postigne određene rezultate sa klubom. Jedini problem je u tome što će jedan od najboljih fudbalera ovogodišnjeg Kupa Konfederacija na kraju sezone biti slobodan igrač i da će biti u januaru u kontaktu sa svim važnijim klubovima koji se bore za njegove usluge.

Do sada su interesovanje pokazali Bayern, Arsenal i Liverpool. Ali ako Goretzka nastavi sa strmim usponom kao do sada i drugi gigant će mu kucati na vrata sa svojim ponudama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!