NaslovnicaVijestiClaude Puel pronašao prvo pojačanje za Leicester: Veliko ime stiže na King...

Claude Puel pronašao prvo pojačanje za Leicester: Veliko ime stiže na King Power stadion

Claude Puel pronašao prvo pojačanje za Leicester: Veliko ime stiže na King Power stadion! Novi trener Leicester Citya Claude Puel već je imenovao igrača kojeg želi dovesti na King Power stadion.  Nakon što je uprava kluba otpustila Craig Shakespeare, Lisice su upravljenje kluba povjerili bivšem treneru Southamptona.

Veliko ime stiže na King Power

Unatoč trogodišnjem ugovoru koji je imao sa Southamptonom, Puelov ugovor je raskinut na kraju sezone. On je predvodio “Svece” do osmog mjesta u Premier ligi,  a protiv Manchester Uniteda je igrao finale Liga cupa koje je izgubio.

No, prije nekoliko dana vratio se u Premier ligu i potpisao ugovor s Leicester Cityjem, a već je sastavio listu pojačanja koja želi dovesti u Leicester a posebno se ističe jedno ime.

>> Manuel Neuer otkrio tajnu koju je krio devet godina

Prema izvješćima, Puel je zainteresiran za potpisivanje Hatema Ben Arfe iz Paris Saint-Germaina. Francuski veznjak smatra se viškom na Parku prinčeva, a igrač je navodno otvoren za povratak u Englesku.  Newcastle United također je pokazao interes za Ben Arfu te se nadaju kako će ponovo uspjeti privoliti igrača da zaigra na St. James parku, s obzirom da je u prošlosti već nosio dres ovog kluba.

[su_bonus]

No, Puel se nada da će njihova saradnaj iz Nice biti razlog zbog kojeg će Ben Arfa izabrati Leicester. Puel je vodio klub iz Ligue 1 od 2012. do 2016. godine, a Ben Arfa je igrao pod njegovim vodstvom u sezoni 2015/2016. Upravo ta sezona mu je omogućila transfer u PSG s obzirom da je na 34 nastupa postigao 17 golova, a neki od njih su bili zaista impresivni.

Šta će se desiti u skorijoj budućnosti, ostaje nam da vidimo, ako ništa, barem iz zahvalnosti što mu Puel je oživo karijeru, Ben Arfa bi mogao izabrati Leicester.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!