NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri dobio neočekivanu ponudu.

Claudio Ranieri dobio neočekivanu ponudu.

Claudio Ranieri dobio neočekivanu ponudu, te su ga pozvali da preuzme klupu reprezentacije Italije, Ranieri trenutno vodi francuski Nantes.

Ranieri dobio neočekivanu

Carlo Ancelotti je odbio ponudu da preuzme klupu reprezentacije Italije. FS Italije je nastavio potragu, te se obratio Claudiju Ranieriju, odgovor stručnjaka se još uvijek očekuje. Ranieri vodi s uspjehom Nanters ove sezone, te je teško očekivati da će ih napustiti.

Ipak, bilo kako bilo, nije isto voditi reprezentaciju, te je to veliki izazov. Brzo će se Ranieri odlučiti..

[su_live_koeficijenti]

Otkaz na mjestu selektora je dobio Ventura, koji nije uspio da odvede Italiju na Svjetsko prvenstvo nakon 60 godina.

Ranieri je prije par godina vodio reprezentaciju Grčke, ali ipak nije baš uspio da se prosvlai, jer je upisao samo jedan bod u četri utakmice, te je dobio otkaz ubrzo.

Ranieri je za Sky Sport rekao kako bi morao razmisliti o toj odluci, jer je pod ugovorm sa Nantesom.

“Da li bih mogao voditi reprezentaciju Italije? Trebao bih razmisliti o tome, jer ipak nije sve do mene, ipak pod ugovorom sam s Nantersom. Moram razgovarati i s predsjenikom”, rekao je Ranieri, pa nastavio:

[su_live_koeficijenti]

“Spominju se imena poput Ancelottija, Contea i Allegrija. Moraju znati šta će učiniti, te razmisliti o tome. Ako neko od ovih trenera postane selektor Italije, to će biti fantastično.”

“Znam da Italija nije propustila Svjetsko prvenstvo čak 60 godina, ali sa vremena na vrijeme, morate doći do dna, kako biste opet bili na nogama”, rekao je za kraj Ranieri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!