NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri dovodi svoje prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku

Claudio Ranieri dovodi svoje prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku

Claudio Ranieri dovodi svoje prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku, a to je igrač Birminhgama, Demarai Gray, kojeg su platili oko 3.75 miliona funti, prema izvještajima Sky Sportsa.

Claudio Ranieri dovodi svoje prvo pojačanje

Mladi krilni igrač oduševio je mnoge stručnjake u posljednjih nekoliko godina u Birminghamu i zapravo je odbio prelazak u Bournemouth u ljeto, ali sada je spreman da se preseli u Premiership i to u Leicester koji je aktivirao njegovu otkupnu klauzulu.

Izostavljen je iz jučerašnje utakmice i pobjede Birminghama nad Brentfordom (2-1) i zbog toga se očekuje da bude podvrgnut medicinskom pregledu i završetku transfera u Leicester u narednim danima.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ukoliko Gray pređe u Leicester, bio bi jedno kvalitetno pojačanje za Lisice koje bi im pomoglo u ostatku sezone.

Igrao je svaku utakmicu za Birmingham, do jučer, gdje je izostavljen. U 24 nastupa za njih postigao je jedan gol i jednu asistenciju, ali je konstantna prijetnja sa svojim trikovima i brzim tempom igre, nešto što bi odgovoralo za Jamier Vardyja i Riyad Mahreza.

19-godišnjak je već engleski U20 reprezentativac i mogao bi biti prava zvijezda, dok bi prelazak u Leicester bio odskočna daska za mladog igrača.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!