NaslovnicaVijestiClaudio Ranieri poslao sjajnu poruku Antoniju Conteu nakon što je Chelsea osvojio...

Claudio Ranieri poslao sjajnu poruku Antoniju Conteu nakon što je Chelsea osvojio Premier ligu

Bivši trener Leicester Cityja Claudio Ranieri čestitao je Chealseajevom treneru Antoniju Conteu na osvajanju titule prvaka Premier lige.

Claudio Ranieri poslao sjajnu poruku Antoniju Conteu

‘Plavci’ su slavili protiv West Bromwich Albiona rezultatom 1-0 u petak navečer, a gol vrijedan pete titule prvaka je postigao Michy Batshuayi.

Conte je tako doživio fantastičan početak u Engleskoj, te je zamijenio svog sunarodnjaka na tronu Premier lige.

Ranieri, koji je ranije ove sezone dobio otkaz od strane ‘Lisica’, nije krio oduševljenje jer krunu mora predati svom dobrom prijatelju.

“Ponosan sam što titulu predajem Antoniju Conteu, također Italijanu, što je veliko priznanje za naš talijanski nogomet”, rekao je Ranieri za La Gazzettu dello Sport.

“Nakon moje bajke u Leicesteru, on je napravio sjajnu avanturu u Chelseaju. Nije mu bilo lako osvojiti titulu u prvoj sezoni u Engleskoj, ali je pokazao da može.”

“Napravio je sjajan posao u svakom smislu, održao je odličnu atmosferu u timu, te se dobro nosio sa vanjskim svijetom i sa medijima.”

Ranieri je trenirao Chelsea u periodu između 2000. i 2004. godine, nakon čega mu je Roman Abramovich uručio otkaz, te na klupu kluba doveo trenutnog trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha.

Chelseaju su do kraja sezone preostale dvije ligaške utakmice protiv Watforda i Sunderlanda, te finale FA Kupa protiv velikog rivala Arsenala krajem mjeseca.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!