NaslovnicaVijestiCONOR MCGREGOR POSLAO PORUKU ZA IBRAHIMOVIĆA: Zlatan neće biti sretan sa izjavom...

CONOR MCGREGOR POSLAO PORUKU ZA IBRAHIMOVIĆA: Zlatan neće biti sretan sa izjavom Irca!

Conor McGregor poslao poruku za Ibrahimovića! Evo što je uputio jednom od najboljih napadača na svijetu! Zvijezda UFC-a i slavna osoba navijača Manchester Uniteda Conor McGregora uputila je strogu poruku Zlatanu Ibrahimoviću.

Conor McGregor poslao

U intrigantnom intervjuu u kojem dijeli svoje poglede na Juventusovu superzvijezdu i legendu Crvenih đavola Cristiana Ronalda – igrača kojeg je obožavatelj – McGregor je našao trenutak da lukavo pogodi Ibrahimovića.

Šveđanin, koji je sada u LA Galaxyju nakon godinu i pold dana sa Manchester Unitedom, poznat je kao jedan od najvećih likova u nogometu, ali McGregor nije uvjeren u tu osobnost.

Irac je u Mailu izjavio kako vjeruje da se Ibrahimović previše trudi biti Conor McGregor nogometa, ali mu je pomalo sarkastično poželio sreću u pokušaju da to postigne.

“Poštujem Zlatana i njegovo razmišljanje o pozitivnom mentalitetu, ali hajde da shvatimo ovo: Postoji samo jedan Conor McGregor!”, rekao je.

“Zlatan Ibrahimović pokušava biti Conor McGregor u nogometu – sretno mu.”

Kakve li će samo Zlatan reakcije imati na njegovu izjavu, sa nestrpljenjem očekujem intrigantnu bitku riječi između ovog dvojca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!