NaslovnicaVijestiConte: Mourinho zaslužuje toplu dobrodošlicu

Conte: Mourinho zaslužuje toplu dobrodošlicu

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je da želi da navijači tog kluba prirede toplu dobrodošlicu Joseu Mourinhu kada u nedjelju s Manchester Unitedom dođe na Stamford Bridge.

antoniocontechelseatrainingpressconferencecoblb9qzcrgx

“Mislim da je Mourinho bio važan trener za Chelsea. Osvojio je tri titule i mislim da je bio važan čovjek za klub. Zaslužuje dobar prijem jer, ponavljam, ispisao je dio povijesti Chelseaja zajedno s igračima i svojim suradnicima. Kada netko osvoji tri titule on ostaje u srcima navijača. to je normalno i on to zaslužuje “, rekao je Conte za britanske medije.

Nogometaši Chelseaja u nedjelju dočekuju Manchester United u utakmici devetog kola Premijer lige. Chelsea je peti na tablici sa 16 bodova, dok je United sedmi s dva boda manje. Mourinho je u dva mandata predvodio Chelsea, a u nedjelju će prvi put igrati protiv tog kluba otkako je u prosincu 2015. dobio otkaz.

“Mourinho je ove sezone, kao i igrači Uniteda – neprijatelj. Ali, samo u sportskom smislu. Veoma ga poštujem, on je veliki trener, osvojio je mnogo trofeja u karijeri. Mislim da zaslužuje maksimalno poštovanje”, rekao je Conte.

Conte će se u nedjelju sresti i sa Paulom Pogba s kojim je radio u Juventusu.

“Pogba se vratio u Englesku gdje se nogometni i rodio. Mislim da je njemu bio san da se vrati u United. Želim mu sve najbolje … Ali, tek nakon utakmice”, rekao je Conte.

Prije derbija s Chelseajem u nedjelju, United je u prethodnom kolu igrao s Liverpoolom na Anfieldu. Taj meč je završen bez golova.

“Gledao sam utakmicu, bila je to teška utakmica dva vrlo dobra momčadi, taktička borba … Mislim da će se Liverpool i United do kraja boriti za titulu”, naveo je Conte.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!