NaslovnicaVijestiCONTE NIJE ZADOVOLJAN SASTAVOM: Prodaje zvijezdu sa posudbe kako bi finansirao transfer...

CONTE NIJE ZADOVOLJAN SASTAVOM: Prodaje zvijezdu sa posudbe kako bi finansirao transfer jednog od najboljih veznjaka u svijetu!

Inter će, kako se izvješćuje, sastati se sa veznjakom Lazija Sergej Milinković-Savićem u siječnju, jer Antonio Conte želi pojačati svoj sastav.

CONTE NIJE ZADOVOLJAN

Bio je to dobar početak sezone za Nerrazzurre, pošto su ostvarili šest uzastopnih pobjeda u Seriji A i nalaze se na vrhu tabele.

U to vrijeme su postigli 13 golova  i primili samo dva, dok se nalaze dva boda ispred rivala Juventusa uoči derbija d’Italija u nedelju navečer, Conte će biti zadovoljan domaćom formom.

Međutim, oni su zakazali u Ligi prvaka, pa će zbog toga tražiti nova pojačanja kako bi osigurali da se mogu nastaviti natjecati na više frontova ove sezone.

Kako je izvijestio Calciomercato, u izdanju Tuttosporta, sada se sugerira da bi Inter mogao iskoristiti sakupljena sredstva od prodaje Gabriel Barbose i staviti ih u opticaj za transfer Milinković-Savića iz Lazija u siječnju.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Brazilski as trenutno je na posudbi u Flamengu do 31. prosinca, pa ostaje da se vidi hoće li tu posudbu učiniti trajnom ili ne.

Dodaje se da bi prikupljena sredstva od te prodaje mogla zatim ići prema potpisivanju Milinković-Savića, koji se i dalje etablirao kao glavni igrač Lazija u sredini terena.

24-godišnjak je imao tihu sezonu prošle godine, ali je već postigao dva gola i četiri asistencije u osam nastupa na svim natjecanjima ove sezone.

Zauzvrat, svojom fizikalnošću, okretnošću, defanzivnom čvrstinom u napadu, on bi mogao biti kvalitetno pojačanje za Contea koji će nastaviti voditi Inter i osigurati im da se natječu za glavne trofeje.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!