NaslovnicaVijestiConte odgovorio Arteti: Usredotoči se na svoj tim i nemoj se stalno...

Conte odgovorio Arteti: Usredotoči se na svoj tim i nemoj se stalno žaliti

Menadžer Arsenala Mikel Arteta imao je što za reći sucima nakon poraza od Tottenhama, ali i trener Tottenhama Antonio Conte imao je odgovor na komentar kolege sa suprotne strane.

Podsjetimo, menadžer Arsenala Mikel Arteta bio je nezadovoljan suđenjem u porazu od Tottenhama (3:0), posebno crvenim kartonom za Roba Holdinga, te je dao svoj komentar: “Ne mogu vam dati iskrenu ocjenu ove utakmice. Volim biti iskren, a sad to ne mogu biti. Odluka je pala, utakmica je gotova. Ne mogu dati svoje mišljenje, bit ću suspendiran na šest mjeseci. Mislim da jasno možete pročitati moj govor tijela.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na konferenciji za novinare nakon utakmice talijanski trener savjetovao je mlađem kolegi da više gleda svoju momčad i manje kritizira sudske odluke.

“Arteta je jako dobar trener, ali tek je počeo s ovim poslom i trebao bi se više fokusirati na svoju momčad, a ne stalno prigovarati. U šest mjeseci otkako sam u Tottenhamu, često sam ga čuo kako se žali. Mora biti smireniji. Ali ako neće prihvatiti moj savjet, nije me briga”, rekao je Conte.

Po njegovom mišljenju, Rob Holding je potpuno zasluženo isključen u 33. minuti nakon starta nad Heung-Min Sonom.

“Crveni karton mi je bio čist i ako se želimo požaliti, nakon svake utakmice imamo priliku razgovarati o sucima, odlukama i odgođenim utakmicama. Ako se sjećate, Arsenal je ovu utakmicu uspio odgoditi na nevjerojatan način kada je imao samo jednog igrača zaraženog koronavirusom. Nisam to zaboravio jer nas je to malo naljutilo”, podsjetio je Conte.

“Ako ćemo se već žaliti, onda mogu pitati zašto opet igramo u nedjelju popodne, dok Arsenal ne igra do ponedjeljka navečer i ima još jedan dan za odmor”, zaključio je Conte.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!