NaslovnicaVijestiConte se vraća treniranju klubova

Conte se vraća treniranju klubova

Izbornik Italije Antonio Conte, koji je tu funkciju preuzeo na ljeto, očigledno ne uživa na klupi Azzura. Italija koja se nalazi u istoj kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom, mogla bi već nakon Eura 2016. ostati bez izbornika. Antonio Conte očigledno se teško snalazi u situaciji gdje nije  svakodnevno u kontaktu s igračima, terenom, treninzima i sl.

Talijanskim je novinarima priznao kako se nakon EURA vidi u nekom talijanskom ili europskom klubu, na dodavši razloge: “Voditi nacionalnu momčad sasvim je drugačije. Prije sam imao svakodnevni kontakt s igračima i osjetio miris trave, ali odlučio sam se za izborničku poziciju što nije bilo lako, ali smatrao sam da je to bila prava odluka. Nije da mi nedostaje klub, volim raditi, a s ovakvim ritmom i manjkom kontinuiteta je teško.”

Ovakvog je stajališta većina uspješnih mlađih klupskih trenera, koji većinom govore kako će preuzeti reprezentaciju tek u kasnijoj dobi, te kako ne mogu bez svakodnevnog kontakta s nogometom. Inače Conte je prije preuzimanja Italije vodio Juventus, te s njime bilježio sjajne rezultate osvojivši 3 scudetta u nizu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!