NaslovnicaVijestiConte tvrdi da je lakše voditi ovaj klub nego Chelsea

Conte tvrdi da je lakše voditi ovaj klub nego Chelsea

Trener Chelseaja Antonio Conte tvrdi da je lakše voditi klub poput Burnleya, koji nije pod velikim rezultatskim pritiskom, nego Bluese koji su kandidat za naslov.

Po poziciji na tablici ovaj meč bi mogao se okvalifikuje i kao derbi kola, s obzirom da se sastaju sedmi i peti tim na tablici, a sva je prilika da će oba tima igrati Ligu Europe naredne sezone.

Dok bi to za Burnley bio epski uspjeh i prvi izlazak u Europu poslije 51 godine, kada su došli do četvrtfinala Kupa sajamskih gradova, za Chelsea je to daleko od uspjeha s obzirom da postoje velike šanse da neće završiti među četirima timovima koji pružaju plasman u Ligu prvaka.

[su_premierleague]

“On radi važan posao. Mislim da je ove sezone učinio mnogo, ali ako idete u sezonu s ambicijama da osigurate opstanak, postaje lakše. Jer kada dođete do europskih natjecanja u takvoj situaciji, to je veliki uspjeh. Također, kada imate mali proračun imate prednost jer računate na tim s kojim ste već upoznati u prethodnim sezonama.

“S druge strane, vrlo je teško kada ulazite u prijelazni rok kao kandidat za naslov. Budući da prvak može biti samo jedan, a drugi kandidati ostaju prazne ruke”, rekao je Conte.

>> Transfer glasine: Benzema ide u Englesku, bivši kapiten Arsenala preuzima klub, Kurzawa na meti velikih klubova

>> Nogometaš Chelseaja optužen za nasilničko ponašanje

Conte je ove sezone često kritikovao transfer politiku kluba, što je po njemu jedan od glavnih razloga loših rezultata ove sezone, zbog čega je bio na udaru Romana Abramoviča i rukovodstva kluba.

Kružile su glasine da bi zbog toga mogao da dobije otkaz na klupi Chelseaja, a kao eventualna zamjena u posljednje vrijeme spominje se trener Napolija, Maurizio Sarri.

Chelsea trenutno ima osam bodova manje uz utakmicu manje od četvrtoplasiranog Tottenhama, a 10 od trećeplasiranog Liverpoola, uz također utakmicu manje, s kojim treba odigrati meč na Stamford Bridgeu do kraja sezone.

Burnley je sedmi s 52 boda, devet više od Leicestera i ima velike šanse da do kraja ostane na sedmom mjestu koje jamči plasman u Ligu Europe, osim ukoliko FA kup osvoji Southampton.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!