NaslovnicaVijestiNogometaš Chelseaja optužen za nasilničko ponašanje

Nogometaš Chelseaja optužen za nasilničko ponašanje

Nogometaš Chelseaja Marcos Alonso mogao bi propustiti polufinale FA kupa pošto je danas optužen za nasilničko ponašanje zbog teškog prekršaja nad napadačem Southamptona Shaneom Longom na utakmici Premier lige.

Sudac nije vidio incident koji se dogodio u subotu u prvom poluvremenu utakmice, ali je “uhvaćen” kamerom, pa je engleski nogometni savez danas optužio Alonsa za nasilničko ponašanje.

Mogao bi biti suspendiran na tri utakmice. Trener Southamptona Mark Hughes nije bio zadovoljan što Alonso nije dobio crveni karton.

[su_premierleague]

“Trebalo je da dobije crveni. Razočaran sam što suci to nisu vidjeli. Svi su bili u radijusu od 10 do 15 metara, jedan od njih je to trebao vidjeti”, rekao je Hughes.

Chelsea je pobijedio 3:2 u toj utakmici, a Alonso je bio asistent kod prvog gola.  Sve je odlično krenulo po popularne “Svece”, koji su u 21. minuti pogotkom Dušana Tadića stigli do prednosti.

>> Barcelona dovodi zvijezdu Chelseaja: On bi za njih bio idealno pojačanje

>> Ovaj čovjek ima svoja pravila: Saznajte šta je radio Neymar dok su njegovi saigrači igrali odlučujuću utakmicu za prvaka Francuske

Pola sata prije kraja vodstvo je udvostručio Bednarek, a onda su krenula kola nizbrdo. Olivier Giroud je ušao u igru i okrenuo utakmicu.

Najprije je na asistenciju Alonsa smanjio na 2:1 u 70, da bi pet minuta kasnije Hazard izjednačio. Giroud je postavio konačnih 2:3 na semaforu već u 78. minutu utakmice.

[su_no1forfootball]

Iako je Tottenham večeras odigrao samo neriješeno protiv Brightona, nakon poraza od Cityja za vikend, Chelsea i dalje ima objektivno male šanse da se domogne četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Trenutno za Spursima zaostaju 8 bodova, uz utakmicu manje.

Nogometaši Chelseaja u narednoj utakmici Premier lige gostuju Burnleyu, a zatim će ponovo igrati protiv Southamptona u polufinalu FA kupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!