NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba napušta United, Ceballos se seli u Englesku, Živković na...

Transfer glasine: Pogba napušta United, Ceballos se seli u Englesku, Živković na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Jose Mourinho je izgubio strpljenje s Paulom Pogbom te je omogućio da Francuz napusti Manchester United ovog ljeta, piše Daily Mail. 25-godišnji francuski reprezentativac je izgubio sigurno mjesto u momčadi ove sezone zbog napetog odnosa s Jose Mourinhom. Mourinho je sada spreman prodati veznjaka, a Anthony Martial, Matteo Darmian i Daley Blind također se nalaze popisu igrača na koje portugalski menadžer ne računa te će im dopustiti da napuste Old Trafford.

>> Jurgen Klinsmann se vraća na velika vrata: Novi posao mu je do sada najveći izazov u karijeri!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je zeleno svjetlo o prodaji Dani Ceballosa u Liverpool, tvrdi Don Balon. 21-godišnji veznjak se borio za minute na terenu u svojoj prvoj sezoni na Bernabeu, a ekipa Jurgena Kloppa zainteresirana je da Ceballosu ponudi više prostora za igru nego što je imao u Realu. Perez će, međutim, odobriti transfer ukoliko se u transfer uključi “buy back” klauzula.

[su_live_koeficijenti]

Predstavnici Manchester Uniteda i Arsenala prisustvovali su Benficinoj utakmici protiv Porao u nedjelju kako bi pretili Andriju Živkovića, javlja O Jogo. Nogometaš Benfice je privukao veliku pozornost iz inozemstva sa svojim odličnim partijama od kako se 2016. godine preselio u kluib iz Partizana. Tottenham je također povezan s 21-godišnjim potencijalnim reprezentativcem Srbije, kao i nekoliko ekipa iz Njemačke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!