NaslovnicaVijestiJurgen Klinsmann se vraća na velika vrata: Novi posao mu je do...

Jurgen Klinsmann se vraća na velika vrata: Novi posao mu je do sada najveći izazov u karijeri!

Jürgen Klinsmann, bivši njemački nogometni reprezentativac i trener reprezentacija Njemačke i Amerike, vratit će se trenerskom poslu nakon Svjetskog prventsva u Rusiji.

Jurgen Klinsmann se vraća

Kako sam kaže, imao je četiri, pet ponuda već prije Svjetskog prvenstva, ali je sve odbio jer su došle iz nacionalnih momčadi koje nemaju dovoljno ambicija te se iste ne poklapaju sa njegovim planovima.

„Ponude su stigle od timova koji imaju veliku želju da se na nadolazećem prvenstvu plasiraju dalje od grupne faze. Ja imam veću želju i ambiciju, želim voditi tim koji će se boriti za najviša mjesta. Za mene prvenstvo tek onda počinje”  u intervjuu za magazin Kicker rekao je 53-godišnji Klinsmann, dodavši kako vjeruje da će dobiti priliku da vodi dobru momčad nakon završetka svjetskog prvenstva.

>> ŠOKANTNI PRIZORI NA TERENIMA U RUSIJI: Medvjed aplaudirao i dodao loptu sucu

„Ja vidim svoju budućnost u jednoj od boljih ekipa”, rekao je 53-godišnji strateg, koji je indirektno imenovao reprezentaciju koju bi želio preuzeti po završetku Mundijala: „Uvjeren sam da će sadašnji trener Njemačke, Joachim Löw, uskoro dobiti ponudu za vođenje nekih najvećih europskih klubova, koje vjerojatno neće odbiti. ”

Löw je na klupi Njemačke od 2006. godine, kada se Klinsmann oprostio nakon prvenstva u Njemačkoj. Važeći ugovor ima do 2020. godine, ali Klinsmann dodaje: „. Svakako će Lowe ostati u iskušenju ako dobije ponude Reala ili Barcelone, koji će mu pokucati na vrata baš kao što je meni bio slučaj sa Bayernom.”

[su_bonus]

Klinsmann je u svojoj karijeri nosio dresove velikana poput Stuttgarta, Bayerna, Intera, Monaca i Tottenhama a kao trener vodio je tri ekipe. Prvo je bio selektor Njemačke, zatim trener Bayerna i na kraju selektor Amerike.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!