NaslovnicaVijestiConte želi dva igrača Rome, a Romi daje svog napadača!

Conte želi dva igrača Rome, a Romi daje svog napadača!

Antonio Conte poslao je ponudu za dva igrača Rome – riječ je o napadaču Edinu Džeki te lijevom bočnom Emersonu Palmieriju. Vijest je potvrdio i poznati sportski dopisnik u domeni nogometni transfera koji kaže kako bi put Rome mogao na posudbu otići i Michy Batshuayi.

Chelsea se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Premier lige s jednako bodova kao i trećeplasirani Liverpool. Na tri boda ispred njih nalazi se drugoplasirani United, a na tri boda ispod njih Tottenham Hotspur. Njihov najveći rival iz Londona – Arsenal, nalazi se na 6. poziciji i ima čak 8 bodova manje, ali s obzirom na velike transfer planove kakve ima Arsenal za ovu zimu čini se da će se i oni ozbiljnije priključiti utrci za Ligu prvaka.

U toj napetoj situaciji u borbi za Ligu prvaka leži razlog zašto bi Chelsea mjesec dana prije velike utakmice protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka dovodio igrače iz kluba koji je igrao Ligu prvaka i koji im ne mogu pomoći u tom dvoboju.

[su_live_koeficijenti]

Da je kontakt stvaran, a ne samo još jedan plod mašte engleskih novinara potvrdio je i talijanski dopisnik Gianluca Di Marzio, ali i Emersonov agent koji kaže: “Istina je, klubovi sada razgovaraju – vidjet ćemo hoće li što biti. Transfer je sada u fazi pregovora i ništa se za sada ne može reći sa sigurnošću, ali transfer u Chelsea svakako bi bio posao iz snova. Conte je top trener i definitivno jedan od najboljih i najuspješnijih na svijetu, iznimno ga cijenim.”

Džeko i Emerson = 50M eura + Batshuayi

Chelsea je na prvu poslao ponud samo za Emersona Palmierija, ali su kasnije u transfer uključili i Edina Džeku. Njihova želja također je bio i Radja Nainggolan, ali čini se da je na njegovu adresu stigla bolja ponuda – ona iz Kine, a poslao ju je Fabio Cannavaro. Chelsea za spomenuti dvojac daje 50 milijuna eura + Michy Batshuayi na posudbu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Roma nije zadovoljna ponudom! Žele 65 milijuna eura + Michyja. U Romi su svjesni da će Edin Džeko uskoro ući u 33. godinu života, ali isto tako znaju da je on i dalje njihov glavni napadač i da ga ne žele dati za sitne novce. Navodno je transfer 23-ogodišnjeg Emersona puno bliže realizaciji nego li cjelokupni paket, ali ostaje vidjeti…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!