NaslovnicaVijestiConte žestokim treningom odlučio testirati mogućnosti svojih igrača, Son se srušio od...

Conte žestokim treningom odlučio testirati mogućnosti svojih igrača, Son se srušio od umora (VIDEO)

Momčad Tottenhama nalazi se na pripremama u Južnoj Koreji, a menadžer Antonio Conte odlučio je intenzivnim treningom testirati maksimalne mogućnosti svojih igrača.

Slike s današnjeg treninga Tottenhama u Seoulu obišle su svijet. Tim iz sjevernog Londona nalazi se u Koreji, gdje je Antonio Conte danas “uništio” svoje igrače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nogometaši Tottenhama dva sata su žestoko trenirali, a onda im je Conte zadao sprinteve po terenu dok nisu počeli posustajati.

Na kraju su svi završili na podu, a najteže je bilo Heung-Min Sonu, ljubimcu domaće publike i najboljem azijskom nogometašu. Son se srušio od umora, vrućine i žestokog tempa, a za njim i najveća zvijezda momčadi Harry Kane.

Sonov pad na terenu zaprepastio je navijače koji su u velikom broju došli pogledati trening Tottenhama, ali i svog omiljenog nogometaša. Srećom, Son je ubrzo ustao pa je obožavateljima bilo jasno da je sve u redu.

Kane, Son, Tanganga i Bissouma nisu uspjeli izdržati zadnji krug trčanja. Engleski mediji navode kako se najboljim i najspremnijim pokazao mladi Troy Parrott.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!