NaslovnicaVijestiCONTEOV PRIORITET ZA SIJEČANJ: Zvijezda Barcelone ove zime prelazi u Inter!

CONTEOV PRIORITET ZA SIJEČANJ: Zvijezda Barcelone ove zime prelazi u Inter!

Uvijek se osjećalo kao da je Arturo Vidal kratkoročno pojačanje kada se pridružio Barceloni prošle sezone. Još su pokušavali nadvladati gubitak Xavija i Inieste, tako da je puno veznjaka prošlo kroz kub posljednjih godina.

CONTEOV PRIORITET

Zapravo je igrao mnogo više nego što su neki očekivali. Prošle sezone je odigrao 53 nastupa na svim natjecanima, ali ove godine je to smanjeno na osam, jer su Arthur i de Jong preuzeli sredinu terena.

Izgleda da će možda biti dostupan, ne igra i ima 32 godine, tako da bi morao redovno igrati ako želi da mu karijera ne propada.

Uvijek je očito povezati igrača sa bivšim menadžerom, pa je Marca izvijestila da je Antonio Conte željan Čileanca i želi se povezati sa njim ponovo u Interu nakon što ga je vodio u Juventusu.

To bi se moglo pokazati fantastičnim pojačanjem za Talijane. Imaju talentiranu ekipu, ali u vezno mredu Nicola Barella i Stefano Sensi još su prilično mladi i nedavno su došli iz manjih ekipa. Vidal ima veliko iskustvo i osvaja naslove, a istovremeno donosi agresivnu odlučnost na sredini terena.

Opet bi on mogao biti kratkoročno pojačanje za Inter, ali oni su pokazali da imaju legitimne šanse da se protiv Juventusa izbore za naslov ove sezone.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!