NaslovnicaVijestiCopa Libertadores: Najveće klupsko natjecanje u Južnoj Americi bliži se vrhuncu!

Copa Libertadores: Najveće klupsko natjecanje u Južnoj Americi bliži se vrhuncu!

Copa Libertadores, najveće klupsko nogometno natjecanje u Južnoj Americi bliži se svom očekivanom vrhuncu. Prve polufinalne utakmice održavaju se u srijedu 6. siječnja, a uzvrati idući tjedan (12. siječnja), dok je finale 30. siječnja na čuvenoj Maracani u brazilskom Rio de Janeiru.

Copa Libertadores

Polufinale nam donosi dva duela između brazilskih i argentinskih momčadi, a sva četiri kluba potječu iz Buenos Airesa ili Sao Paula. Veliki favoriti za prolazak dalje su dvije najbolje argentinske momčadi po koeficijentima 1.80 i 1.44 u bet365 kladionici.

Međutim, za pobjedu u prvoj utakmici River Plate je favorit protiv Palmeirasa sa koeficijentom 1.75, dok je na pobjedu Boce protiv Santosa 1.50. Ukoliko namjeravate igrati pobjede, preporučujemo da ih igrate u bet365 kladionici, jer računaju okladu dobitnom ako tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike. Velika prednost, ali ne i jedina.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Copa Libertadores 2020. započeo je prošlog siječnja, ali grupne faze zaustavljene su u ožujku zbog pandemije koronavirusa i nastavile se tek u rujnu.

Boca Juniors želi odati počast Maradoni

Šesterostruki prvak ovog natjecanja Boca Juniors se nada da će odati počast bivšem igraču Diegu Maradoni sa osvajanjem svog prvog naslova od 2007. godine.

To je četvrto polufinale u pet godina za Bocu, jednu od najtrofejnijih ekipa u ovom natjecanju.

Maradona je dva puta igrao za Bocu Juniors u kojoj je završio karijeru i koja bi se u finalu mogla suočiti sa žestokim rivalom River Plateom.

Poznati klubovi iz Buenos Airesa sastali su se u finalu prvi put nakon 58 godina 2018. godine.

Utakmica je u to vrijeme odgođena nakon što je Bocin timski autobus napadnut od strane Riverovih navijača, prije nego što su promijenili mjesto odigravanja iz Buenos Airesa u Madrid, gdje je River pobijedio sa ukupnim rezultatom 5-3.

Brazilski Santos koji je u četvrtfinalu ostvario impresivnu pobjedu protiv Gremija (5-2), stoji na putu ekipi Boce kojoj je kapetan bivši napadač Manchester Uniteda i Manchester Cityja Carlos Tevez.

Upravo je u Santosu brazilska legenda Pele zabilježio golgeterski rekord u jednom klubu – rekord kojeg je oborio Lionel Messi kada je u prosincu postigao 644. gola za Barcelonu – no Copa Libertadores nisu osvojili od 2011. godine.

Može li se River Plate oporaviti od dramatičnog poraza?

River je u finalu 2019. pretrpio poraz u posljednjem trenutku. Gabriel Barbosa postigao je dva gola u posljednjih pet minuta, jer je Flamengo (koji je nokautiran u osmini finala ovogodišnjeg natjecanja) došao do preokreta (2-1) i uskratio Riveru drugi uzastopni naslov.

Četverostruki osvajač ovog natjecanja River, čiji je najnoviji trijumf bio 2018. godine, kao i Boca, nedavno je izgubio istaknutog bivšeg igrača Alejandra Sabellija. Preminuo je prošlog mjeseca, dva tjedna nakon Maradone.

Bivši reprezentativac Argentine koji je igrao za Leeds i Sheffield United, Sabella je također vodio svoju zemlju do finala Svjetskog prvenstva 2014. kao menadžer.

River će morati savladati brazilskog Palmeirasa po koeficijentu 1.75 u bet365 kladonici da stigne do finala ovog natjecanja.

Prvaci iz 1999. godine Palmeiras, koji je četiri puta stigao do finala, pobijedili su paragvajski Libertad rezultatom 4-1 i stigli u ovo polufinale.

Može li se Palmeiras pomaknuti korak bliže trofeju kojeg nisu osvojili već dvije decenije? Bit će to težak zadatak za ekipu Rivera koja je u četvrtfinalu pobijedila Nacionala u ukupnom rezultatu 8-2.

Glavni favoriti za osvajanje Copa Libertadoresa po koeficijentu 3.00 su naravno Boca Juniors i River Plate, dok je na Palmeiras 3.50. Kladionice su vrlo rano otpisale Santosa sa koeficijentom 7.00 u bet365 kladionici.

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!