NaslovnicaVijestiCorriere dello Sport: Cristiano Ronaldo se ponudio Manchester Cityju kao alternativa za...

Corriere dello Sport: Cristiano Ronaldo se ponudio Manchester Cityju kao alternativa za Harryja Kanea!

Legenda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo bi se mogao vratiti u Premier ligu i pridružiti se Manchester Cityju tijekom ovog ljeta, prema senzacionalnim izvješćima koja nam dolaze iz Italije.

Corriere dello Sport

Zvijezdi Juventusa je ostalo još samo deset mjeseci ugovora od 25.5 milijuna funti godišnje u Staroj dami, a njegova budućnost u Torinu daleko je od izvjesne.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A sada u izvanrednom zaokreu, Ronaldov agent Jorge Mendes navodno je ponudio bučnim susjedima Uniteda priliku da potpišu portugalskog fenomena.

To u svakom slučaju tvrdi Corriere dello Sport, koji tvrdi da bi se 36-godišnjak ove sezone mogao pokazati u plavoj polovici Manchestera.

Izvješće sugerira da bi talijanski divovi bili spremni prodati Ronalda Cityju za samo 25 milijuna funti, a za klub se govori kako ga se žele riješiti sa platne liste.

Momčad Pepa Guardiole je do sada bila frustrirana u pokušajima da potpiše Harryja Kanea iz Tottenhama sa njihovom potrebom za još pojačanja u napadu, što je bilo očito u nedeljnom porazu od Tottenhama 1-0.

Očekuje se da će City poslati poboljšanu ponudu u iznosu od 100 milijuna funti koja je odbijena ranije ovog ljeta, ali klub iz sjevernog Londona igra tvrdo s obzirom da žele 150 milijuna funti.

Baš kao i Kane, Ronaldo bi stigao sa obećavajućim golgeterskim sposobnostima, a bivša zvijezda Real Madrida prošlu je sezonu završila kao najbolji strijelac Serie A sa 29 golova.

U svoje tri godine sa Juventusom, Ronaldo je postigao nevjeorjatnih 101 gol u samo 133 nastupa u svim natjecanjima.

No, svaki potencijalni prelazak na stadion Etihad bi, gotovo sigurno, srušilo legendarni status kojeg Ronaldo ima u Manchester Unitedu.

Na prvi pogled, prelazak na Etihad bi se smatrao izdajom, posebno s obzirom da je Ronaldo uvijek imao jaku vezu sa navijačima Manchester Uniteda, ali dogodile su se i čudnije stvari, zar ne?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!