NaslovnicaVijestiCosta i njegov brat Stefano učestvovali u sudaru sa vlakom

Costa i njegov brat Stefano učestvovali u sudaru sa vlakom

Costa i njegov brat Stefano učestvovali u sudaru sa vlakom. Zvijezda Bayern Munchena Douglas Costa i njegov brat, Stefano, učestvovali su u saobraćajnoj nesreći sinoć – ali obojca su izašli nepovrijeđeni.

Costa i njegov brat Stefano učestvovali u sudaru

Brazilac nije putovao u Zagreb sa saigračima na utakmicu Lige prvaka zbog toga što se oporavlja od ozljede zadnje lože.

Incident se dogodio u Minhenu dok je Stefano vozio svoj auto i prošao kroz crveno svjetlo prije nego se sudario sa nadolazećim tramvajem koji je prevozio oko deset putnika.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Jačina udarca je natjerala auto da se prevrće sve dok ga nije zaustavio obližnji stub. Sva sreća niko nije povrijeđen, samo je načinjena materijalna šteta. Minhenska policija je potvrdila da se radi o šteti od oko 6.000 funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!